administratie- en belastingadviesbureau

Administratie voor ZZP of start-up

Zo, je bent een bedrijf gestart. Hartstikke mooi. Als de eerste KvK-zaken geregeld zijn, is het belangrijk om jouw bedrijf een goed fundament te geven. Veel start-ups en ZZP’ers vergissen zich in het significante administratie-onderdeel. H2 Administratie helpt je graag om een goede boekhouding op te zetten zodat jij vliegend van start kunt.

De basis van jouw boekhouding

Het uitbesteden van de administratie kost geld, maar levert je nog veel meer op. Je kunt de uren die je anders door cijfers ploeterend doorbracht besteden aan opdrachten en een accountant weet precies waar jij fiscale voordelen kunt behalen. Om de kosten nog verder te verlagen leren we je om de basis van jouw boekhouding strak in te richten. Hoe beter jij jouw administratie bij ons aanlevert, hoe minder tijd het voor ons kost om alles te verwerken en hoe lager jouw rekening. Twee vliegen in één klap dus.

Als start-up of ZZP’er doe jij jouw administratie digitaal

Natuurlijk mag je elk kwartaal een map met al jouw bonnen aanleveren, maar misschien vind je het nog makkelijker om alles direct digitaal in te scannen. Maak gewoon een foto met je telefoon en stuur het met één druk op de knop op. Klaar, je hebt er nu geen omkijken meer naar en je weet zeker dat je alles goed bijhoudt.

Zicht op wat je verdient

Als ZZP’er krijg jij natuurlijk geen loonstrook. Een goede administratie helpt je zicht te krijgen op wat jij verdient en uitgeeft. En dus ook op wat je echt verdient. Maar dan moet je wel snappen wat er staat. Omdat zaken als een jaarrekening voor negen op de tien zelfstandigen abracadabra zijn, plannen wij elk kwartaal een moment om jouw bedrijfsstatus door te nemen. Kunnen we je meteen advies geven.

Help mij met de boekhouding

Veel start-ups en ZZP’ers onderschatten hoeveel werk de administratie kost.

Start-ups en ZZP administratie

Geef jouw nieuwe bedrijf een kickstart en richt de administratie professioneel in.

Help mij met de boekhouding

  • Periodes vergelijken
  • Inzicht
  • Blijf op koers
  • Advies op maat
  • Tijdbesparend
  • Vaste prijs

BEZOEKADRES
De Noord 1
6001 DA Weert

POSTADRES
Postbus 2608
6026 ZG Maarheeze

CONTACT
T 085 0187637


www.h2administratie.nl

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m do: 8:00 - 12:30 uur
  13:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:00 - 15:00 uur
Za en zo: Gesloten

© Copyright H2 administratie- en belastingadviesbureau
Alle rechten voorbehouden