administratie- en belastingadviesbureau

Overstappen van boekhouder

Jouw boekhouder moet je honderd procent kunnen vertrouwen. Een aftrekpost vergeten is een no-go, laat staan dat hij een totale puinhoop van jouw administratie maakt. Je kunt overstappen op basis van een gevoel. Of als de fiscus aan de bel trekt. Dan is het sowieso tijd om actie te ondernemen. H2 Administratie neemt jouw stukken snel over en helpt je om puin te ruimen.

Eerst kennismaken

Overstappen van boekhouder lijkt een heel gedoe, maar H2 Administratie maakt het jou gemakkelijk. Om zeker te zijn dat er een klik is, plannen we allereerst een kennismakingsgesprek. Je wilt immers weten wie er aan de andere kant van de lijn zit. We inventariseren waar het mis ging en wat de wensen en verwachtingen zijn. Als we met elkaar verder gaan, benaderen we jouw huidige boekhouder om de administratie aan ons over te dragen.

Handig voor in de horeca: Als jij onverklaarbare gaten in jouw administratie hebt, kunnen wij op basis van jouw inkoop de verkoop berekenen. Op die manier brengen we al jouw acties in kaart en is elk gedronken biertje te verklaren.

Alles opnieuw doen bij overstappen van boekhouder

Helaas, het is niet anders. Om zeker te zijn dat we niets over het hoofd zien, moeten we jouw gehele boekhouding opnieuw doen. Met terugwerkende kracht gaan we in gesprek met partijen waar problemen ontstaan en proberen we waar nodig betalingsregelingen te treffen. Als er nog te betalen facturen liggen bij het huidige administratiekantoor, maken we daarover ook afspraken.

Plan een kennismakingsgesprek

Overstappen van boekhouder kan voor rust zorgen.

Overstappen kan rust bieden

It’s a dirty job, but someone has got to do it. Als je overstapt van boekhouder, staan wij klaar om een eventuele puinhoop op te ruimen.

Plan een kennismakingsgesprek

  • Periodes vergelijken
  • Inzicht
  • Blijf op koers
  • Advies op maat
  • Tijdbesparend
  • Vaste prijs

BEZOEKADRES
De Noord 1
6001 DA Weert

POSTADRES
Postbus 2608
6026 ZG Maarheeze

CONTACT
T 085 0187637


www.h2administratie.nl

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m do: 8:00 - 12:30 uur
  13:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:00 - 15:00 uur
Za en zo: Gesloten

© Copyright H2 administratie- en belastingadviesbureau
Alle rechten voorbehouden