administratie- en belastingadviesbureau

Besteed de salarisadministratie uit en houd tijd over

Als ondernemer ben je al gauw talloze uren per maand kwijt aan zaken waar jij liever zo min mogelijk tijd aan besteedt. De salarisadministratie is een van deze tijdrovende klussen en fouten worden hard afgestraft. Loonstroken, jaaropgaven en vakantiedagen: wij kunnen ons voorstellen dat het je duizelt. Laat jouw gehele loonadministratie daarom met een gerust hart aan ons over.

Specialist in horeca-, detailhandel- en uitzendbranche

Met name in de horeca-, detailhandel- en uitzendbranche is voor salarisadministratie specialistische kennis vereist die niet elk kantoor in huis heeft. Er is een enorm verschil in bijvoorbeeld reserveringen. Neem bijvoorbeeld de reservering van vakantiedagen, die verschillen per contractfase. En wanneer betaal je vakantiedagen uit? Als je dat niet weet, ga je gigantisch de fout in, met alle financiële gevolgen van dien. Gelukkig hebben wij kennis van zaken en weten we precies wat jij nodig hebt.

Wij hebben ook de mogelijkheid om voor de NEN 4400-1 en 4400-2 van zowel de ABU als de NBBU en de FairProduce certificeringen voor te bereiden. Dat scheelt verrassingen tijdens het certificeringsproces.  

Wij onderhouden het contact met jouw personeel

Als je de salarisadministratie aan een ander overlaat, is het handig als jouw personeel ergens terecht kan met vragen. Ook dit gedeelte neemt H2 Administratie over. Vragen over loon, vakantiedagen of vakantiegeld stellen ze aan ons. En wist je dat het bekijken van jaaropgaven en loonstroken gewoon online kan? Wij verwerken de gehele loonadministratie digitaal. Zo staan alle gegevens op één plek.

Neem contact op

Wij regelen alles op het gebied van salarisadministratie: arbeidscontracten, verloning, vakantie etc

Loonadministratie uitbesteden

Wet-,regelgeving en cao’s veranderen voortdurend. Onmogelijk om allemaal bij te houden. Kies daarom voor makkelijk en besteed jouw salarisadministratie uit bij H2 Administratie.

Neem contact op

  • Periodes vergelijken
  • Inzicht
  • Blijf op koers
  • Advies op maat
  • Tijdbesparend
  • Vaste prijs

BEZOEKADRES
De Noord 1
6001 DA Weert

POSTADRES
Postbus 2608
6026 ZG Maarheeze

CONTACT
T 085 0187637


www.h2administratie.nl

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m do: 8:00 - 12:30 uur
  13:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:00 - 15:00 uur
Za en zo: Gesloten

© Copyright H2 administratie- en belastingadviesbureau
Alle rechten voorbehouden