administratie- en belastingadviesbureau

Laat dat papierwerk maar over aan de boekhouder

Als we nu een enquête onder ondernemers zouden houden, komt de administratie er waarschijnlijk uit als een van de minst favoriete klussen. Toch is een goed opgezette en overzichtelijke administratie van groot belang voor een gezonde onderneming. Een boekhouder helpt je graag. Zo houd jij tijd over om te ondernemen.

Administratie uit handen genomen

Als horecaondernemer lees jij liever een recept dan een factuur. Toch begint de dag bij de brievenbus en niet bij het aansteken van de oven. Wanneer je de boekhouding bij ons onderbrengt, hoef je de brieven alleen maar te sorteren en door te sturen. De rest doen wij. Zo voorkom je problemen, houd je inzicht en speel je snel in op nieuwe ontwikkelingen.

Het hele jaar nemen wij voor onze rekening

Schoorvoetend beginnen aan de jaarrekening? Je hebt het in de avonduren al druk genoeg. Gun jezelf wat vrije tijd en laat dit klusje over aan een van onze boekhouders. Wij leveren jou een uitgebreid overzicht van de kosten en baten van het afgelopen jaar en als je wilt vergelijken we de jaarrekening met de cijfers van voorgaande jaren.

Aangifte van alle belastingen

Jij wilt niet te weinig betalen, maar ook zeker niet te veel. De boekhouders van H2 Administratie weten precies waar jij nog geld laat liggen en helpen jou graag met de aangifte van jouw omzet- en inkomstenbelasting. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw bonnen en facturen aanleveren. Als je wilt kan dat volledig digitaal. Zo benut je alle fiscale kansen en haal je het maximale uit jouw onderneming.

Neem contact op

Een boekhouder doet al het werk waar jij geen tijd voor hebt.

Financiële administratie

Laat geen fiscale kansen liggen. Jouw boekhouder weet precies waar jij financieel voordeel kunt halen.

Neem contact op

  • Periodes vergelijken
  • Inzicht
  • Blijf op koers
  • Advies op maat
  • Tijdbesparend
  • Vaste prijs

BEZOEKADRES
De Noord 1
6001 DA Weert

POSTADRES
Postbus 2608
6026 ZG Maarheeze

CONTACT
T 085 0187637


www.h2administratie.nl

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m do: 8:00 - 12:30 uur
  13:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:00 - 15:00 uur
Za en zo: Gesloten

© Copyright H2 administratie- en belastingadviesbureau
Alle rechten voorbehouden