administratie- en belastingadviesbureau

Achterstand in administratie verwerken

Staat er bij jou op kantoor ergens een enorme doos met ongeopende brieven waarvan je iedere dag zegt: morgen ga ik ze ordenen. Je bent niet de eerste. H2 Administratie helpt je om de administratie te ordenen. Wij ploegen jouw hele papierwinkel door en werken de volledige achterstand in no-time weg.

Opnieuw beginnen

Voel je niet bezwaard om bij ons aan te kloppen voor hulp. Als horecaondernemer heb je het in de avonduren al druk genoeg om overdag ook nog eens jouw administratie consequent bij de houden. Toch kun je jouw fiscale achterstanden beter vandaag dan morgen aanpakken. H2 Administratie komt naar je toe en pluist de hele administratie uit. Uit de tijdlijn van brieven berekenen wij de gevolgschade. In samenspraak met jou maken we vervolgens afspraken met debiteuren en crediteuren.

Vervelende telefoontjes nemen wij over

Wij weten precies hoe we een goede betalingsregeling treffen met de Belastingdienst en hebben geen persoonlijke banden met jouw debiteuren en crediteuren. Laat vervelende telefoontjes met een gerust hart aan ons over. We doen al jouw oude aangiftes en reconstrueren de hele periode dat de administratie niet is gedaan. Zo loop je niet meer achter de feiten aan en ontstaat er vanzelf rust in de tent.

Eerlijk advies

Achterstallige administratie ordenen is niet leuk. Het advies dat hieruit rolt ook niet altijd. Toch vinden wij het heel belangrijk om volledig open kaart te spelen. Als jij beter af bent bij een faillissement, dan melden we dat. We zoeken tot op de bodem uit of en hoe jouw onderneming kan blijven bestaan en verkennen alle mogelijkheden. Uiteraard nemen we je mee in elke stap van dit proces.

Help mij om de administratie te ordenen

 De administratie ordenen is voor velen een taak die ze liever uitstellen.

Achterstallige administratie

Er was sprake van ziekte of misschien is het er gewoon ingeslopen: achterstallige administratie is nooit leuk. Wacht niet te lang en zoek hulp.

Help mij om de administratie te ordenen

  • Periodes vergelijken
  • Inzicht
  • Blijf op koers
  • Advies op maat
  • Tijdbesparend
  • Vaste prijs

BEZOEKADRES
De Noord 1
6001 DA Weert

POSTADRES
Postbus 2608
6026 ZG Maarheeze

CONTACT
T 085 0187637


www.h2administratie.nl

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m do: 8:00 - 12:30 uur
  13:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:00 - 15:00 uur
Za en zo: Gesloten

© Copyright H2 administratie- en belastingadviesbureau
Alle rechten voorbehouden